![]() |
Lorlu Tart
1 Eklenti(ler)
Lorlu Tart
http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1267220062 Hamuru için:
Kreması için:
Üzeri için:
Hazırlanışı: Büyük borcamı borcamın yüksekliğinden daha fazla olacak şekilde yağlı kağıt ile kaplayın.(Piştikten sonra tartı servis tabağına rahatça çıkartabilmek için) Hazırladığınız hamurun yarısından fazlası ile borcamın dibini kaplayıp, kalan hamur ile de borcamın yüksekliği kadar kenarlarını kaplayın. Önceden hazırladığınız kremayı hamurun üzerine dökerek eşit bir şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 1,5 saat kadar üzeri kızarana kadar pişirin. Tart fırından çıkıp soğuyunca vişne tanelerini sıralayıp onun üzerine de hazırladığınız pelteyi dökün. (İstediğiniz meyvelerle süsleyip farklı jöleler de kullanabilirsiniz) Donuncaya kadar oda sıcaklığında bekletip servis yapana kadar buzdolabında bekletebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.