![]() |
Mc Çağatay Ft Tripkolik - Yalnız Beni Sev
Mc Çağatay ft Tripkolik - Yalnız Beni Sev
YALNIZ BENİ SEV CANOM BEN SEVDİM SENİ ÖLÜMÜNE SENDE SEV ÖYLE BAŞKA ELLERE GİTME [GİTME] � TRİPKOLİK--İSTANBUL �KADIKÖY- PENDİK ve MC ÇAĞATAY GAZİANTEP 2010 TRİPKOLİK Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına aLsın Rabbim. Dönsen neLer verirdi ugrunaa bu beden. Gidişin beni bitiren öLürüm dayanamazki bu beden. Yerine başkasını aLmaz Can veririm ugruna istesen� [MC ÇAĞATAY] Hey yo hevall ne olur beni iyi dinle Sevmiştim ben onu deli gibi ölümüne Ama ne çare gitti başka ellere Ah ne yapsam allahım ağlıyorum her gece Ben hep yanında oldum acı günlerinde Şimdi yanar oldum hani o nerde ??? Dertlere ben alıştım hasretim o gözlere Yardım et allahım ölüyorum seve seve Bayramın ilk günüydü Zehir etti günümü Yalvardım yakardım ama aldı gitti ömrümü Çok koştum peşinden dönmedi bana yüzünü Affet beni annem özledim ben ölümü Doğmaz oldu güneşim küsmüş bana günlerim Nerdesin sevdiğim seni arıyor gözlerim Gülmez oldu bu yüzüm Hani o yeminlerin Seni benden aldı kaderim Gelsin artık ecelim Saçlarım ağırdı Bak bu genç yaşımda Tek gerçeğim oydu şu karanlık dünyamda Hayatımı aydınlattı o güzelim gözleri Seviyorum seni dön artık geri [dönn] [nakarat] Yalnız ben beni sev Kimseyi sevme Kimseye gitme Sakın beni kandırma, dolandırma, beni aldatma Yalnız ben beni sev Kimseyi sevme Kimseye gitme Sakın beni kandırma, dolandırma, beni aldatma [şiir] Of off bak heval sözlerime dikkat et !!! Aşka bir başlangıç yaşarsınız birde aşkın sonunu Başı hep mutlulukla dolu ayrılığa gelince göz yaşlarıyla dolu Ya ayrılık ya da mutluluk Kavuşmak bize hayal oldu Seversin sevilmezsin,sevmezsin sevilirsin Karşılıklı aşk yok bu dünyada yok yok Ebedi mutluluk yok bu dünyada Yalan dünya değilmi yalan dünya değilmii ??? |