ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   17 şubat'ta Doğanlar (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=102480)

Şengül Şirin 02-17-2010 12:00 PM

17 şubat'ta Doğanlar
 
17 şubat'ta doğanlar
Bugün doğanlar karizmaları sayesinde etraflarını etkileri altında bırakırlar. Fiziksel olarak güçlü bir yapıları vardır. Duygusallıktan hoşlanmazlar mantıklarıyla hareket ederler. Mesleki anlamda başarılıdırlar ancak sosyal hayatta insanlarla sağlıklı ilişki kuramazlar. Karşılarındaki kim olursa olsun daima önce kendilerini düşünürler.

İyi Huyları: Bağımsız Güçlü
Kötü Huyları: Bireyci Asabi

Bugün Doğan Ünlüler: Micheal Jordan (ünlü basketbolcu) B. De Saussure (filozof) Ruth Rendell (Barbara Vine takma adıyla da yazan polisiye roman yazarı).

Sayılar ve Gezegenler


Bugün doğanlar 8 (1+7) rakamının ve Satürn gezegeninin etkisi altındadırlar. 8 rakamı bu insanlara adalet duygusu verir ve Satürn gezegeni tarafından da desteklenir.

Tarot
Büyük Arkana’nın onyedinci kartı ‘Yıldız’dır. Bu kart dünyevi hayatın hazlarına bağımlılığı sembolize eder. Pozitif yanı ahlak ve sağduyuyu negatif yanı ise bencilliği simgelemesidir.

Sağlık
Sağlınıza genel olarak dikkat ediyorsunuz yalnız spor yaparken dikkatli olun vücuda bu kadar yüklenmek iyi değildir. Çok enerji harcıyorsunuz daha fazla karbonhidratlı besinler tüketmelisiniz.


Tavsiye
Bu kadar hoşgörüsüz olmayın herkes hata yapabilir. İnsanlara bir şans daha verin.


Sabit ve kararlı bir yapıları vardır. Kafalarına koyduğu her şeyi tartışmasız yaparlar. Yaşamda ödün vermeden yaşamaktan hoşlanırlar. Onlardan asla hesap soramazsınız. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. Onlar için konuşmak zamanı öldürmekten başka bir şey değildir. Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Hep zor olanı sevdikleri için imkansız olan şeyleri başarırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Doğuştan lider özellikleri taşırlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Geçmişteki yanlışlarından ders almasını bilmezler.Amaçlarına sadık kişilerdir. Tutucu yönleri vardır. Bilinç altlarında lüks ve eğlence tutkuları vardır.

Bugün Doğan Kadınlar
:bomibom3:

Anılarını ve geçmişini özlemle anarlar. Yaşam kalitelerini korumaya özen gösterirler.Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Başkalarının duygularını kendi duyguları gibi paylaşırlar.Sezgi güçleri diğer insanlara göre çok fazladır ve adeta karşılarındaki kişilerin içlerini kitap gibi okurlar.Birçok şeyi söylenmeden anlayabilirler.

Bugün Doğan Erkekler :35:

Ailelerine düşkün olmalarına rağmen özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmazlar. Farklı ve ilginç ortamlardan hoşlanırlar. Egzotik zevkleri vardır. Aşklarında fiziksel çekim çok önemlidir.. Yaşama pratik bakan ve hayaller yerine gerçekler peşinde koşan kişilerdir. Bağımsızlığına düşkün oldukları için çevrelerinde elde edilmesi zor bir kişilik sergilerler.

Bugün Doğan Çocuklar :57:

Akıl sezgileri çok gelişmiş olduğu için karşısındaki kişileri kolayca etkilemesini iyi bilirler. Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.