ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap Özetleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=654)
-   -   İyilik Kitabının Özeti (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1022638)

Prof. Dr. Sinsi 11-03-2012 07:17 PM

İyilik Kitabının Özeti
 
İyilik

Reta, kırkdört yaşına gelinceye dek; sevecen ailesi, dostları, bir yazar olarak günden güne büyüyen başarısı ile mutluluğun tadını çıkarmıştı. Oysa bu dingin yaşamı, sevgili büyük kızı Norah her şeyden vazgeçip bir kaldırım köşesinde yaşamaya karar verince çatırdamaya başlıyor; boynuna astığı ve üzerinde "İyilik" yazan levhanın dışında kızı mutlak bir sessizliğe gömülüyor.

Reta'nın kızının bu denli umutsuz bir duruma gelmesinin nedenini arayışı, yaşamda anlamı ve umudu nerede bulabileceğimizle ilgili çekici ve korkusuz düşüncelerle zenginleşiyor.

"İyilik" bir ailenin acısını ve iyileşme sürecini anlatan, üzücü olduğu kadar avutucu; iyi yazarların, sıradan yaşamları sıra dışı biçimde anlatmaktaki başarısını ortaya koyan bir roman.

Yazar:Carol Shields

Yayınevi:Epsilon Yayınevi

Sayfa Sayısı:272

Etiket Fiyatı:16,00 YTL

Basım Tarihi:Eylül 2008


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.