ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Kadife Modası (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1021098)

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 01:46 PM

Kadife Modası
 
Sonbaharın coşkulu ve canlı havasına birebir uyan kadifeler, Gucci'den Ralph Lauren'e en büyük moda evlerinin tasarımlarıyla geri dönüyor. Kadife, drape elbise, tulum ve ceketler gibi ayakkabıları da sarıyor.

Sonbahar en çok değişen sezonun renklerinden ibaret. Tabii söz konusu sonbahar renkleri olunca, kan kırmızısı, kraliyet mavisi, orman yeşili, patlıcan moru gibi renkler tasarımcıların 2012 Sonbahar defilelerine taşınıyor.

Siyah kadifeler, onca gösterişli tonun arasında bile klasik şık çizgisiyle köne çıkmayı başarıyor.

Dolce&Gabanna

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Kadifelerde görmeye alışık olduğumuz sofistike uzun elbiselerin yanı sıra bu yıl daha eğlenceli diz üstü elbiseler de dikkat çekiyor.

Lanvin

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Tasarımcılar, maskülen hava taşıyan takımları da es geçmiyorlar ve ceket ve pantolon takımlların üzerinde 21. yüzyılın modernliğiyle 20'leri ve 70'leri harmanlıyorlar.

Armani

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Erkekleri de unutmayalım! Bu sezon, Gucci, Burberry ve Dolce&Gabbana, erkekler için günlük kullanabilecekleri göz alıcı şıklıkta kadife ceket ve pantolonlar tasarladılar.

Burberry

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.