ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Catimini’Den Çocuk Modası (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1021005)

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 02:01 PM

Catimini’Den Çocuk Modası
 
Fransa’nın çocuk modasına yön veren markası Catimini, bayrama özel indirimleriyle çocuklara şeker gibi bir bayram armağan ediyor.

Dünyaca ünlü çocuk giyim markası Catimini, bayrama özel uyguladığı %40 indirim kampanyası ile çocuklara renkli bir bayram geçirme fırsatı sunuyor.

Her koleksiyonunda çocukları bambaşka dünyalara götüren Catimini, çocukların ihtiyaç ve isteklerine göre değişen cömert ürün yelpazesi ile 0-12 yaş aralığında 3 farklı gruba hitap ediyor.



Her sezon 4 ana tema altında 30 ayrı koleksiyonu çocuklarla buluşturan Catimini, tasarımlarında çiçek desenleri ve hayvan figürleri ile ön plana çıkıyor.

Koleksiyonlarında Güney Afrika’dan ilham alan Catimini, tasarımlarındaki renkli evleri, vahşi doğası, görkemli ve heybetli hayvanların figüratif izleri, filler ve zebraları ile çocuklara farklı bir dünyanın kapılarını açıyor.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.