ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Tory Burch 2012 Ayakkabı Koleksiyonu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1020592)

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 12:44 PM

Tory Burch 2012 Ayakkabı Koleksiyonu
 
Ünlü aksesuar markası Tory Burchin 2012 yaz sezonu için hazırladığı ayakkabı koleksiyonunda tüm hit trendleri bir arada göreceksiniz.

Renkler ve desenlerin hakimiyeti bir yana 2012 yaz sezonu aynı zamanda da zıtlıklar ve çelişkilerin bir arada kullanıldığı eşsiz bir dönem olarak bizi karşılıyor. Pastel tonlarla neon renklerin, yuvarlak burunlu ayakkabılarla sivri burunlu stilettoların koleksiyonlarındaki uyumu, farklı zevke sahip bir çok kişiye ilham kaynağı oluyor.

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

1920lerin ultra feminen tarzından etkilenerek hazırlanan koleksiyon yüksek tabanlı makosenler, sivri burunlu ayakkabılar, yüksek topuklu sandaletler ve spor şıklığın simgesi düz sandaletlerden oluşuyor.

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Kurdele, hasır ve püskül detaylarıyla zenginleştiren bu şık ayakkabıların en büyük özelliğiyse tatminkar bir konfor sağlıyor olmaları. Gardırobunuzdaki farklı parçalarla rahatlıkla tamamlayıp 2012 yazının en şıkları arasına girmenize şans tanıyan bu arzu nesnelerini Tory Burch mağazalarından ve markanın resmi internet sitesinden satın alabilirsiniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.