ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Yüze Uygun Gözlük Seçimii (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1017575)

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 10:33 AM

Yüze Uygun Gözlük Seçimii
 
Oval yüz: hemen her çeşit çerçeve uyar yumuşak köşeleri olan ve şakağa doğru yükselen kare şeklinde çerçeveler ise hepsinden iyi durur.

Yuvarlak yüz:çerçeve bu yüzü dha uzun ve ince göstermeli yüksek şakaklı çerçeveler daha uzun bir profil etkisi veriri kaş çizgili çerçevelerde gözü çekik gösteririr ve buda yüzün uzun görünmesini sağlar.

Kare yüz: köşeleri yumuşatmak için yumuşak kıvrımlı çerçeveleri seçin klasik oval çerçevelerde bu yüz tipine yakışır.

Uzun yüz: bu tip yüzde yuvarlak ve kare çerçeveler çok hoş duruyor enine hatlar kısa boyuna hatları uzun olan çerçeveler de bu yüz için oldukça ideal.

Üçgen yüz:şakağa doru sivrilen çerçeveler denge sağlar alt çerçevei olmayan metal modelleride deneyebilirsiniz.

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 10:33 AM

Yüze Uygun Gözlük Seçimii
 
ResimLi Anlatsaydın bide :D

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 10:34 AM

Yüze Uygun Gözlük Seçimii
 
anlatırmm :D


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.