![]() |
Gelinlerin Gelinlik Hazirliklari....
evlenecekler icin güzel bi paylasim olmus.....
ama bana yaramaz benim evlenmeme daha cooook... gerci büyük laf etmemek lazim :P gul1 |
Alıntı:
alone_angel Nickli Üyeden Alıntı evlenecekler icin güzel bi paylasim olmus..... ama bana yaramaz benim evlenmeme daha cooook... gerci büyük laf etmemek lazim :P gul1 orasi hic belli olmaz canim sirin1 |
Alıntı:
bergüzar50 Nickli Üyeden Alıntı Tesekkürler canim bu güzel paylasimindan dolayi... Emegine saglik... Birde damat adayini buldukmu is tamadir...gul1 he valla hersey hazirda bi damat adayi eksik gul1 gul1 gul1 |
İçim Bir Hos Oldu Valla Birine Giydirip Evlendirebilsem Yani Düzgün Birini Bulup Giydirsem İçim Rahatlıcak Ama Yok Öle Kimse Tesekkürler Paylasım İçin
|
ayy canim cok tsk ler harika hepsi bir birinden güzeler paylasim icin tsk ler .
|
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Sade,tül ve 2 parca olan gelinliklere bayIlIyorum in$ bir gün kIsmet olurda giyeriz.)) SivaslIm t$kler.Mümkünse ni$anlIk modelleride eklesen fikir edinirdik $imdiden olmaz mI canikom.gul1 |
|
Alıntı:
sILa Nickli Üyeden Alıntı Sade,tül ve 2 parca olan gelinliklere bayIlIyorum in$ bir gün kIsmet olurda giyeriz.)) SivaslIm t$kler.Mümkünse ni$anlIk modelleride eklesen fikir edinirdik $imdiden olmaz mI canikom.gul1 tamam bakarim canimsirin1 |
|
duaklar çoq güselmıs ya((((
saol paylastıgın için |
gelinlikleriin yanında birde dmat elbiselerini yayınlarsann çook güzl olacktrrrr.
|
Alıntı:
marşal Nickli Üyeden Alıntı gelinlikleriin yanında birde dmat elbiselerini yayınlarsann çook güzl olacktrrrr. Buyur Kardeş,Senimi Kırıcaz:lool: :lool: http://www.gelinlikciler.net/DAMATLI...LIK%20(14).jpg |
Alıntı:
SABIRLI Nickli Üyeden Alıntı adamla alaksı yok damatlı begendım yanlıs anlasılma olmasın :lool: |
gelinlikler süper ya tşk.
|