![]() |
İftar İçin Yemek Tarifleri Tantuni Tarifi
İftar İçin Yemek Tarifleri Tantuni Tarifi
Malzemeler 500 gr kuşbaşı et, 2 bardak su, 1 demet taze maydanoz, 1 demez taze nane, 1 demet taze soğan, 1 çorba kaşığı Sütaş Tereyağı, Tuz, Kırmızı biber, Sumak, 5 adet lavaş ekmeği http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Yapılışı Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp süzdükten sonra sade tereyağı ile birlikte etler suyunu bırakıp çekene dek kavurun. 1 yemek kaşığı toz biber atıp ocağın altını kapatın. Etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca aktarıp tüm malzeme ile birlikte birkaç dakika daha kavurun. İsteğe göre pide ekmeğinin içinde servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.