![]() |
İftar İçin Tatlı Tarifleri Kaysepi Tarifi
İftar İçin Tatlı Tarifleri Kaysepi Tarifi
Malzemeler 2 su bardağı kurutulmuş mürdüm eriği, 1 su bardağı su, 1.5 su bardağı tozşeker, 30 gr Sütaş Tereyağı, 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Yapılışı Kurutulmuş mürdüm eriğini yıkayıp tencereye alın. Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve eriklerin çekirdeklerini çıkarın. Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin. Üzerine şekeri ilave edip pişirin. Bir tavada tereyağını eritin. Erikleri servis tabağına alıp üzerine tereyağını gezdirin. Ceviz içi serperek sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.