![]() |
Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )
Balık Çorbası Tarfifi ( 9. Aydan İtibaren )
Malzemeler: 1 adet mezgit fileto 100 gr 2 adet arpacık soğan ½ havuç 1 çay kaşığı zeytinyağı Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba Hazırlanışı: Temizlenip tıkanan mezgit, soğan ve havuç birlikte haşlanır. Haşlandıktan sonra haşlama suyu ile 100 ml suya 3 çorba kaşığı katılarak Milupa Sütlü Karışık Sebzeli Çorba hazırlanır. Çorbanın içine haşlanmış mezgit, soğan,havuç ve zeytinyağı eklendikten sonra karıştırılarak hazır hale gelir. (Arzu edilirse tüm karışım blendırdan da geçirilebilir) |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.