![]() |
Limonlu Yumuşak Pasta Kreması Tarifi
Limonlu Yumuşak Pasta Kreması Tarifi
75 gr tereyağı 3 yemek kaşığı süt 25 gr şeker 300 gr şeker, elenmiş 1 çorba kaşığı pekmez 1 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi Tereyağı, süt, 25 gr şeker limon kabuğu rendesi ve pekmezi bir kabın içinde, içerisinde sıcak su bulunan bir kabın içine oturtun. Yağ ile şeker eriyene dek arada karıştırın. Bunlar eriyince sıcak suyun üzerinden alıp şekeri katın ve düzgün bir görünüm alana dek tahta kaşıkla çırpın. Not: Renginin daha açık olmas'ını isterseniz, toz şeker yerine, pudra şekeri kullanabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.