![]() |
Bisküvili Muhallebili Pasta Tarifi
1 litre süt
2 yemek kaşığı buğday nişastası 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 50 gr Teremyağ 1 paket vanilya 12 tane bisküvi (rondodan geçirilmiş) 1 poşet krem şanti 1 bardak süt Muhallebi için süt, nişasta, un ve toz şeker karıştırılarak pişirilir.10 dk. çırpılır. Çırparken 1 paket vanilya ve 50 gr Teremyağ ilave edilir ve çırpılır. Rondodan geçirilmiş bisküviler fırın tepsisine dökülür. Üzerine muhallebi dökülür. Soğuduktan sonra 1 poşet krem şantiyi hazırlanır. Üzerine sürülür. Dikdörtgen kesilir. Spatulayla çevrilir. İkiye katlanır. Buzdolabında bekletilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.