![]() |
Şeftalili Milföy Pasta Tarifi
Şeftalili Milföy Pasta Tarifi
malzemeleri
Şeftalinin kabuğunu soyup küp küp kesin. Yapışmaz yüzeyli tavada tereyağını eritin. Tavaya küp kesilmiş şeftali ve 2 çorba kaşığı dolusu toz şeker aktarıp karamelize edin. Karamelize şeftalileri ayrı bir kaba alın. Yumuşattığınız milföy hamurlarını yağlı pişirme kağıdı serili fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Milföy hamurlarını fırında çıkartıp soğumaya bırakın. Daha sonra ikiye kesip ilk kata krem şanti sürün ve karamelize şeftalileri aktarın. Şeftalili milföy 2 kat olacak şekilde aynı işlemi uygulayıp son kata milföy hamurunu yerleştirin (isteğe göre tatlıyı ikiye kesebilirsiniz). Ayrı bir tavada, ka |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.