![]() |
Labneli Krep Pastası Tarifi
Labneli Krep Pastası Tarifi
3 yumurta 2.5 bardak süt 2 bardak un 1/2 bardak şeker 100 gr. eritilmiş çikolata vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu krem şanti çikolata sosu PINAR LABNE Öncelikle yumurta, süt, şeker,eritilmiş çikolata, vanilya ve kabartma tozunu bir kapta mikser yardımı ile çırpıyoruz. Daha sonra yağsız tavada krep hamurlarını ince bir şekilde pişiriyoruz. Yaklaşık 10 adet krep hamuru elde ediyoruz. Önceden hazırladığımız pınar labneli krem şantimizi her krep hamurunun arasına bol miktarde sürüyoruz. Her katta aynı işlemi yaptıktan sonra enüst kata çikolata sosumuzu döküyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.