![]() |
Kaşarlı Pankek Tarifi
Kaşarlı Pankek Tarifi
5 çay bardağı un Yarım yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 çorba kaşığı sıvıyağ Arası için: Dilimkaşar peynirleri Pişirmek için: Sıvıyağ Pankek malzemesi mikserle çırpılır. Akıcı fakat cıvık olmayan bir hamur elde edilir. Yarım saat dinlendirilir. Daha sonra yağlanmış teflon tavaya az yağ konur. Kızınca bir çay tabağı büyüklüğümde hamur dökülür. İki yüzü kızartılır. 3'er tanesinin arasına kaşar konur. Fırın kabına dizilir. 180 derece fırında kaşarlar hafif eriyene kadar pişirilir. |
Kaşarlı Pankek Tarifi
oLsada yesem( ay nasıL canım istedi bebişim..
|
Kaşarlı Pankek Tarifi
benmde bidanem yha bejerebiLshm ypjamda :D
|
Kaşarlı Pankek Tarifi
aLaLım dışardan yicem ben onu yhaff..
|
Kaşarlı Pankek Tarifi
aLaLm bidanem :)
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.