ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzel Evim (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=612)
-   -   Perde Dekorasyonu Nasıl Olmalı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1012478)

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 09:32 AM

Perde Dekorasyonu Nasıl Olmalı
 
perde dekorasyonu hakkında
evde perde dekorasyonu nasıl olmalı

Çok ufak dokunuşlar ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.Bunun için para harcamanzıda da gerek yok.İşte perde dekorasyonu ile birkaç yaratıcı fikiri sizlerle paylaşıyoruz.

Evinizin farklı odaları için, değişik biçimlerde yapabileceğiniz perde bağlama önerilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Perde kumaşınızdan kestireceğiniz kalınca bir şeridi burarak perde kuşağınızı yapın. Perdenizin etrafından dolayarak, bağlayın. Dilerseniz perdenize göre iki farklı şerit kullanın.
Perdenizle uyumlu bir renkteki kalın ip ya da ince kumaş şeridine metal boncukları geçirerek perde kuşağı hazrlayın. Uç kısımda ekstra birkaç boncuk ile de braçölünüzü yapın. rice büyüklükteki, ahşap ve yassı boncukları, içinden misina geçirerek perde kuşağı yapın. Elde ettiğiniz kuşağı, duvara monte ettiğiniz rensoya takın.

Alıntıdır

Prof. Dr. Sinsi 10-29-2012 09:32 AM

Perde Dekorasyonu Nasıl Olmalı
 
Çok iyi fikir ;) elimde boşta duran şerit ve boncuklar vardı ne yapacağımı bilemiyorum. Denemeye değer ;)


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.