![]() |
Masquerade~ ? ( :
Öncelikle merhabalar! : )
Siteyi tesadüfen buldum, birkaç kez girdim hoşuma gitti,artık bu konuyu açmalıyım diye düşündüm bir baktım ki yazıyorum. Kendi hakkımda bilgi vereyim... Adım Şule, İzmir'de yaşıyorum 15.5 yaşındayım : P Seferihisar Anadolu Lisesi / 2. sınıf tayım. TM'ciyim. Bu bölümü neden seçtim hala bir açıklama getiremiyorum :P Bunun dışında genel olarak punk rock dinlerim. Harry Potter, Twilight, Boleyn Kızı serisi vs hayranıyım. The adventures of Merlin en sevdiğim dizi nedeni ne ki acaba? Arthur! <3 : P En sevdiğim ders İngilizce, İkizler burcuyum vs. Kendimi tanıtma konusunda da iğrencimdir! : P |
Cevap : Masquerade~ ? ( :
Aksine kendinizi tanıtma konusunda oldukça başarılısınız :) Ailemize hoşgeldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.
|
İyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ediyorum. : )
|
aramıza hoşgeldin Masquerade =))
|
Teşekkür ederim Rümeysa. : )
|
burayı sevmıssndr ıns =))
|
Evet sevdim gerçekten. ( :
|
buna sevindim =)
|
Aramıza hoşgeldin Masquerade =))
|
tatil de gelmiş ve mutluyken güzel karşılıyım bende :24:
Hoş geldiniz,hoşluk getirdiniz; hep hoş olun.Gözümüz gönlümüz aydınlandı; hep aydın içinde kalın.Bizi sevindirdiniz.ALLAH da sizi hep sevindirsin |
Rümeysa, Şengül abla ; çok çok teşekkür ediyorum ikinizede : )
Aragorn, mesajına bakılırsa bu tatil en mutlu kişi sen olmalısın,beni de mutlu ettin. Allah seni de sevindirsin Aragorn, tekrardan teşekkürler. : ) |
rica ederim tatlım ;))
|
= )
Ben senin adını buket sanıyordum. Nickin niye böyle merak ettim gerkeçten. : ) |
hoşgeldiniz sevgili şule iyi forumlar
|
Hoşgeldiniz Şule.Sizi tanıdığıma memnun oldum:)Güzel vakit geçirirsiniz umarım.
|