![]() |
Pınar Labneli Yumurtalı Ekmek Tarifi
Pınar Labneli Yumurtalı Ekmek Tarifi
4 DİLİM EKMEK (1 GÜN ÖNCEDEN ALINMIŞ EKMEK) 3 YUNURTA 2 YEMEK KAŞIĞI YAĞ TUZ YARIM PAKET PINAR LABNE Derin bir kaba 3 yumurtamızı kıralım. Daha sonra kabın içine yarım paket labneyi ve tuzu ekleyin. Tel çırpıcı yardımı ile iyice karıştırın. Bir tavanın içerisine 2 yemek kaşığı yağı ekleyin. Dilim dilim olan ekmeklerimizi tumurtamızın içine arkalı önlü bandırın. Daha sonra yağımızı kızdıralım ve ekmeklerimizi içine koyalım. Ekmekleri kızarana kadar arkalı önlü pişirelim. Son olarak da servis tabaklarımıza ekleyelim ve servis yapalım. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.