![]() |
Kıymalı Karnıyarık Böreği Tarifi
Kıymalı Karnıyarık Böreği
6 adet yufka Bir miktar yağ İçi: Yarım kilo patates 100 gr kıyma Tuz Kırmızıbiber 1- Bir yufkayı serip yağlayın. Üstüne bir yufka daha serip tekrar yağlayın. 8 eşit parçaya bölün. 2- Yufkanın geniş kısmına içi koyup dar olan tarafa doğru gevşek ve genişçe sarın. Yağlanmış tepsiye uç kısmı alta gelecek şekilde yerleştirin. Her birinin üstünü bıçakla kesin. 3- Diğer yufkaları da aynı şekilde yapıp, tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp kızgın fırına verin. Not: Bu böreği elde yufka açarak da yapabilirsiniz |
Kıymalı Karnıyarık Böreği Tarifi
üff oLsa da yesek =p
|
Kıymalı Karnıyarık Böreği Tarifi
hiç sorma :)
aclıktan geberıyom ama az kaldı 15 dk cıkarım bn :) |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.