ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pasta, Kek, Börek & Kurabiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   Giriş Böreği Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1008970)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 09:03 AM

Giriş Böreği Tarifi
 
8 adet kare milföy hamuru

4 çorba kaşığı krem peynir

Kızartma yağı

Milföy hamurları merdaneyle büyütülür. Yüzeyine krem peynir sürülür. Üzerine ikinci açılan milföy konur, bastırılır. Zigzag ruletle kibrit kutusu büyüklüğünde kesilir. Börekler kızgın yağda altın rengi kızartılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.