![]() |
Kadayıflı Paçanga Böreği Tarifi
Kadayıflı Paçanga Böreği Tarifi
500 gr. kadayıf 6 dilim ince kıyılmış pastırma 200 gr.taze kaşar peyniri 1 etli kırmızı biber 2 domates (dilimlenmiş), 2 yeşil biber (dilimlenmiş) 2 yumurta (iyice çırpılmış) 1 su bardağı galeta unu Kızartmak için sıvıyağ Kadayıfı iyice birbirinden ayırın. Ceviz büyüklüğünde elinizde açın. İçine birer dilim pastırma, domates, yeşil biber, kırmızı biber ve peynir koyun. Sarma sarar gibi sıkıca sarın. Hepsi bitine kadar aynı işlemi tekrarlayın. Yumurtaları iyice çırpın. Kadayıfları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda arkalı önlü kızartın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.