![]() |
Cin Makarnasi Cin Mutfagi
Cin Makarnasi
-------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler: 1 paket çin makarnasi 2 adet tavuk gögüs eti 10 adet çeri domates 8 adet yesil sogan 6 yemek kasigi soya sosu 6 dis sarmisak 1 adet pirasa 1 adet havuç 1 adet yesil biber 1 çay kasigi toz zencefil 3 yemek kasigi zeytinyag Karabiber Tuz Yapilisi: Kaynayan suya tuz koyun. Makarnayi ilave edip 5 dakika haslayin. Soguk sudan geçirip süzün. Tavuk gögsünü ve sebzeleri uzun, ince seritler seklinde dograyin. Tavada 3 yemek kasigi zeytinyagini isitin, sarmisagi ekleyin, bu karisimda tavugu pembelesene kadar kavurun. Tavuklari süzgeçle çikarin, tavadaki yaga sebzeleri atip 3-4 dakika soteleyin. Üstüne tekrar tavuklari koyup beraber kavurun. Soya sosu, toz zencefil, tuz ve bugday nisastasi ilave edin. Makarnayi da hazirladiginiz karisima ilave edip karistirin. Sicak servis yapin |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.