![]() |
Kestaneli Et Yunan Mutfagi
Kestaneli Et
-------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler: 1 kg kemikli iri parça et 4 yemek kasigi zeytinyagi 1 çay kasigi tuz 1 çay kasigi karabiber 20-25 adet kestane Yapilisi: Önce kestanelerin üzerini biçakla çizin ve üzerini örtecek kadar suyla pismeye birakin. Bu arada genis bir tencereye yagla beraber parça etleri koyup, orta isida kavurun. Ara sira karistirarak 10-15 dakika kadar kizarttiginiz etlere tuz ve karabiberi serpistirerek tekrar kavurmaya devam edin. Sonrada içine haslayip kabuklarini soydugunuz kestanelerle beraber 4 su bardagi suyu ilave edin. Etler iyice yumusadiginda tencereyi ocaktan alip sicakken servis yapin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.