![]() |
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi
Fasulye Turşusu Kavurması Yapılışı Mazemeleri
içindekiler 3 adet soğan ½ çay bardağı sıvıyağ 1 kg. fasülye turşusu hazırlanışı Soğanlar ince ince kıyılır. Bir tencerede sıvıyağ ile kavrulur. Fasulye turşusu kıyılır. Kavrulmuş soğanlara ilave edilir. Karıştırarak 10 dakika hafif ateşte pişirilir. Servis yapılır. |
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi
1 kg fasülye turşusu
5 yemek kaşığı tereyağ 4 adet kuru soğan Soğanları piyaz şeklinde doğrayın. Bir kapta tereyağını kızdırıp soğanları kavurun. Kavurduğunuz soğanın üzerine ince doğranmış fasulye turşusunu ilave edip kısık ateşte 5 dakika daha kavurun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.