ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1006352)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 06:53 AM

Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?
 
Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?

Etlerin yemek salonunda kesilmesi sanat ve beceri işidir. Bu işlemi bilgili bir biçimde yapan kişiye «tranşör» denmektedir.
Kesme arabasının kullanılmasında bir çok fayda vardır. Mutfağın işini azaltır, etlerin takdim biçimi bütüniyle daha güzeldir. Ayni zamanda ekonomiktir. Bazı kişiler çok az et almayı tercih ederler veya bazıları almak istemezler. Tranşör böylelikle arzu edildiği oranda eti kesmiş olur geri kalan et mutfağa gönderilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.