![]() |
Evde Buzlu Meyve Yapımı
Evde buzlu meyve yapımı
Pişirmeye gerek olmadan, yarım saatinizi ayırarak, buzlu meyve yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken birkaç nokta aşağıdakiler gibidir: • Mevsimin taze meyvelerini seçin. Güzelce yıkayın ve kurulayın. Meyveleri bütün olarak kullanacağınız için, kesmeyin. • Bir yumurtanın beyazını veya bir limonun suyunu kaba alın. Fırça yardımıyla bu sıvıyı, meyvenin her yerine güzelce sürün. ; • Meyveyi şeker dolu bir kaseye batırın ve şeker tamamen kristalleşene kadar bekletin. • Bütün meyveleri aynı şekilde şekerleyin. • Daha sonra, meyveleri parşömen kağıdının üstüne alın ve kurumaları için birkaç saat bekleyin. • Meyveleriniz kuruduktan sonra, donmuş gibi bir görünüme sahip olurlar. Buzlu meyvelerinizi güzel bir sepete alın ve çevresini kurdeleyle sarın. Masanızın ortasına yerleştirin ve hem estetiğin, hem lezzetin tadını çıkarın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.