![]() |
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır Tarifi
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl yapılır Yapılışı Mazemeleri
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl yapılır Bol Köpüklü Türk kahvesi Yapmanın Püf Noktaları Bol Köpüklü Türk kahvesi Tarifi Türk kahvesi denince ilk aranan özellik şöyle bol köpüklü olanıdır.Bol köpüklü, lezzetli Türk kahvesi yapmak istiyorsanız işte size işin sırrı http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg ohh ohh şimdiden afiyet olsun efendim :)) - Eğer vaktiniz ve sabrınız varsa, kahve çekirdekleri kendiniz kavurun ve öğütün... Taze kavrulup öğütülen kahve her zaman daha başarılı sonuç verir. Çünkü kahve yağları beklemiş kahveye kıyasla çok daha iyi durumda olacaktır. Kavurma kısmı biraz zahmetli olduğundan, sadece öğütmekle de yetinebilirsiniz. Basit bir el değirmeni ile kahvenizi çok kısa bir sürede rahatlıkla öğütebilirsiniz. - Eğer önceden kavrulup öğütülmüş kahve alacaksanız, iyi bir markanın yeni tarihli ürününü alın. Kahve alırken rutubetli bir kaşık kullanmayın. Kahve kutunuzun ağzını sıkıca kapatın. Uzun süre beklemiş kahve kullanmayın. kahve köpüğü- Mutlaka temiz ve soğuk içme suyu kullanın. Musluk suyu kullanırsanız, bu sudaki klor kahvenizin tadını bozacaktır. - Beklemiş kahveyi ısıtıp tekrar tüketmeyin. En fazla yarım saat içinde kahve bütün güzel özelliklerini yitirmiş olur... - Kahvenizi temiz bir cezvede pişirin. Deterjan kalıntılarının iyice temizlendiğinden emin olun. Kullandığınız deterjanlar kokusuz olursa çok daha iyi sonuç alırsınız. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.