![]() |
Çikolatalı Pasta Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
Çikolatalı Pasta Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri
Malzeme : ? 4 adet yumurta ? Bir çorba kaşığı kakao ? 1 bardak pudra şekeri ? Yarım bardak un ? Bir paket vanilya. Kremanın Malzemeleri: ? 250 gram margarin yağ, ? 250 gr. pudra şekeri, ? bir paket vanilya, ? bir kahve fincanı ılık süt, Kremanın Yapılışı: Bir kap içinde yağ elle yumuşatılır. Pudra şekeri ve vanilya ilâve edilir. Krem gibi oıuncaya kadar karıştırınız. Süt azar azar ilave edilerek karışıma yedirilir. Pasta Tarifi: Bir kap içersinde vanilya, şeker ve yumurta teli ile yoğurt gibi koyu oluncaya ,kadar karıştırınız. Unu eledikten sonra kakao ile karıştırdıktan sonra yumurtalı karışıma ilâ*ve edip hafifçe karıştırınız küçük bir tepsiye yağlı kâğıt yayınız. Üzerine yaptığınız karışımı dökünüz. Orta hararet*li fırında pişiriniz. Piştikten sonra kâğıdı çıkarıp, pastayı tam ortasından iki eşit parçaya ayırınız. Bir parçanın üze*rine krem sürünüz. Diğer parçayı üzerine kapatınız. Üstüne ve kenarlarına da kremden sürünüz. Pastanızın üzerini hin*distancevizi veya evinizde bulunan meyve şekerlemeleriyle de süsleyebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.