![]() |
Hindi Haşlama Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
Hindi Haşlama Tarifi Yapılışı Mazemeleri
Malzemeler: ? 1 hindi ? 2 havuç ? 2 baş soğan ? 1 kereviz ? 3 tane defne yaprağı ? 20 bardak su ? Tuz Tarifin Yapılışı; ? Hindi temizlenir, yıkanır. Sonra, ayakları "gerisindeki" delikten geçirilir. ? Kereviz, havuç, soğan" iri iri" doğranır. ? Büyük bir tencereye hindi ile birlikte konur. Tuz ve su ilave edi*lir. Ağzı kapanır. Etler pişinceye kadar haşlanır. ? Pişen hindi alınır. Parçalandıktan sonra tabaklara konur. ? Tenceredeki su, sebzeler süzgeçte ezilerek süzülür.*** ? Süzülen su hindi parçalarının üstüne döküldükten sonra servis yapılır. Afiyet Olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.