![]() |
Şişte Tereyağlı Uskumru Tarifi
6 adet uskumru filetosu
2 limon 35 gr. Teremyağ Tuz ve karabiber 1 çorba kaşığı maydanoz Uskumruları tuz ve biberle ovun. Kılçığının boyunda kesin. Bu uzun parçaları üçe katlayın. Limonları da yıkayıp boyu uzantısında 6 parçaya bölün. Şişlere uskumru rulolarını ve limon dilimlerini geçirin. Kızdırdığınız yağa kıyılmış maydanoz ,tuz ve biberi koyun . Bu karışımı balıkların üstüne sürüp orta hararetli ateşte ızgara yapın. Zaman zaman üstüne maydanozlu Teremyağ sürmeyi unutmayın. Sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.