![]() |
Kaşarlı Balık Tarifi
1/2 kg. haşlanmış beyaz etli balık
1/2 kg. patates püresi 25 gr. Teremyağ 25 gr. un 250 gr. süt Tuz Karabiber 50 gr. kaşar peyniri rendesi 3 domates Fırını önceden kızdırın. Pişmiş balıkların kılçık ve derilerini çıkarıp çatalla ezin. Teremyağını bir tencerede eritip unla kavurun. Sütü ilave edip karıştırın. Kaynatıp baharını koyun. Peynir rendesinin büyük kısmını buna katın. Domatesleri doğrayın. Balıkla birlikte sosa katıp karıştırın. Derin bir fırın kabına dökün. Geri kalan kaşar rendesini de üstüne serpip orta hararetli fırında 30 dakika pişirin. Patates püresi ile birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.