ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Lütfen çok Dikkatle Okuyunuz !!!!! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=100413)

b@ron 01-10-2010 12:40 AM

Lütfen çok Dikkatle Okuyunuz !!!!!
 
Mangal yaparken aniden Sinem'in ayagi takildi ve düstü. Hemen Ambulans'a haber vermek istedilerse de Sinem buna karsi çikti – kendisini iyi hissettigini ve düsmesine sepeb olarak da ayakkabilarinin yeni oldugunu gösterdi.

Biraz titrek ve solgun göründügündenhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif arkadaslari üstünü basini temizlemeye yardimci oldular ve önüne dolu bir tabak koydularhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif çünkü elindeki tabagi düsürmüstü. Sinem aksama kadar digerleriyle birlikte eglenmeye devam etti.
Esi aksam oldugunda hepimizi arayip Sinem'in hastaneye kaldirildigini haber verdi.

Aksam saat 23:00'te Sinem vefat etmis. Meger Mangal yaparken Beyin Kanamasi geçirmis.

-Bunu kimse anlayamamıştı
Lütfen ekteki yaziyi dikkatle okuyunuz:


Bir Nöroloji Uzmani söyle der: Önemli olan Beyin kanamasi teshisini koymak ve 3 saat içerisinde bunu tedavi ettirmekhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif ki bu hiç de kolay degil.

Beyin kanamasi oldugunu anlamak için asagidaki dört adimi uygulamak gerekir:

Beyin kanamasi semptonlarini anlamak çok zor olabilir. Fakat bu konuda bilgisiz olup beyin kanamasi geçiren kisiye müdahale edilmezsehttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif beyini çok ciddi zararlar görebilir.

Doktorlarhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif artik herkesin asagidaki 4 adimi uygulamaklahttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gif bunu kolayca anlayabilecegini söylemektedir.



Kisinin gülümsemesini istemek (eger yapamazsa = Felç demektir)

Kisinin çok basit bir cümle söylemesini istemek ( 'Bugün çok güzel bir gün' ) gibi.

Kisiden her iki kolunu birden kaldirmasini istemek .

Kisiden dilini disari çikartmasini istemek . Eger yamulmussa bu da felç geçirdigine isarettir.


Eger kisi bu dört adimdan birini yerine getiremiyorsa – 'lütfen' derhal acil Servise haber veriniz ve Doktora telefonda durumu izah ediniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.