![]() |
Çakal Erikli Gelincik Balığı Tarifi
Çakal Erikli Gelincik Balığı Tarifi
MALZEMELER: Yarım su bardağı zeytinyağı 1 kg çakal eriği 1 çorba kaşığı şeker Gelincik balığı HAZIRLANIŞI: Balıklarını temizleyip tuzlayın. Diğer tarafta çakal eriğini çukur bir tencerede, su katmaksızın, 10 dakika kadar karıştırarak pişirin. Ateşten aldıktan sonra tel süzgeçten geçirerek salça haline getirin. Salçanm içine şekeri katıp karıştırıp beklemeye bırakın. Balıkları pişireceğiniz kaba önce erik salçasını dökün. Üzerine balıklan koyun. En üstüne zeytinyağı döküp orta hararetli ateşte 20-25 dakika kadar pişirin. |
Çakal Erikli Gelincik Balığı Tarifi
Acliktan Yemek Bölümüne Gectimmm Cok Aciktim Cokkkkkkkk:D
|
Çakal Erikli Gelincik Balığı Tarifi
sabret..az kaldı diyemiyom..orada 9.30 muş çok var çokkkkkkkkk
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.