ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Sac Kavurma Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1003649)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 02:20 AM

Sac Kavurma Tarifi
 
Sac Kavurma

Malzemeler

1 Kg yağlı ve yumuşak kuzu eti
Tuz

Hazırlanışı
Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
Sac veya derin teflon tavada kapağını kapatarak ve kısık ateşte arada bir karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu ayarlayın ve tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin.
İyice piştikten sonra servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.