![]() |
Tavuk Salsa Tarifi
Tavuk Salsa Tarifi
1 yemek kaşığı sıvıyağ 500 gr tavuk göğüs eti 1 adet orta boy soğan 1 adet kırmızı biber 1 su bardağı salsa sos ½ su bardağı rendelenmiş Çedar peyniri Tavuk göğüs etini julyen usulü doğrayın. Soğanı ve biberi ince ince kıyın. Bir tavada sıvıyağı kızdırıp tavuk, soğan ve biberleri ekleyin. Arada karıştırarak 10-12 dakika tavukların pembeliği gidene kadar pişirin. Salsa sosunu ekleyip kaynayana kadar pişirmeye devam edin. Ateşten alıp üzerine peyniri serpin ve tavanın kapağını kapatıp peynirler eriyene kadar 5 dakika dinlendirin. Pişirdiğiniz sade pilavın üzerinde sıcak olarak servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.