![]() |
Minekop Pane Tarifi
Minekop Pane Tarifi
8 minekop filetosu 3 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı galeta unu 4 yumurta (hafifçe çırpılmış) 2 orta boy limon (dilimlenmiş) 200 gr (1 su bardağı) rafine yağ 1 demet maydanoz Minekop filetolarını tuzlayıp, unlayarak, fazla ununu silkeleyiniz. Filetoları. önce çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayınız. Bir tavada, rafine yağı kızdırınız. Minekop filetolarını kızgın yağda 4-5 dakika, her iki yanları nar gibi olana kadar kızartıp, tavayı ateşten alınız. Balıkları, ısıtılmış bir servis tabağına dizip, limon dilimleri ve maydanozla süsleyerek servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.