![]() |
Sebzeli Biftek Tarifi Resimli Tarifi
Resimli Sebzeli Biftek Tarifi
Sebzeli Biftek nasıl yapılır Sebzeli Biftek Malzemeler,
Patates, bezelye ve havucu ayrı ayrı tencelerde haşlayın.Geniş bir tencereye zeytinyağını alıp, kızdırın.Biftekleri tencerenin tabanına yerleştirin.Maşayla çevirerek bifteklerin her iki tarafını da güzelce pişirin.Pişen etleri tencerenin kenarına alıp, kalan etleri aynı uygulamayla pişirin.Soğanın kabuklarını soyup bütün olarak etlerin içine ekleyin.Tencereye 3 su bardağı sıcak suyu ekleyin.Etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin.Pişen etleri fırın tepsisine dizin.Salçayı 1 su bardağı sıcak suyun içinde eritin.İçine karabiber ve tuzunu ekleyin.Salçalı karışımı etlerin üzerinde gezdirin.Haşlanmış sebzeleri tepsiye yayın.Tepsinin üzerini aliminyum folyoyla kapatın.Daha evvel ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.Sıcak olarak servis yapın.Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.