![]() |
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Resimli Tarifi
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Resimli Yapılışı Mazemeleri
Resimli İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi İç Pilavlı Biftek Sarma nasıl yapılır Malzemeler 1 kg biftek 1/2 su bardağı pirinç 3 soğan 1 çorba kaşığı fıstık 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 küp şeker zeytinyağı yenibahar tuz sarımsak Hazırlanışı Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir. Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur. İçine fıstık ve kuş üzümü atılır. Yıkanmış pirinç eklenir ve karıştırılır. Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir. Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır. Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini üstü folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.