ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Et Bohçası Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002591)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 05:17 AM

Et Bohçası Tarifi
 
Et Bohçası

MALZEMELER
6 dilim ince dövülmüs biftek,
3 adet yumurta,
6 dilim pastirma,
6 dilim kasar peyniri,
1/2 su bardagi un,
1/2 su bardagi galeta unu,
Tuz, karabiber,
Kizartmak için sivi yag

YAPILIŞ TARİFİ
Çok iyi dövülmüs eti tuzlayip biberleyin. Etlerin arasina birer dilim
pastirma ve kasar peyniri yerlestirin. Ikiye katlayip, uç taraflarindan
kürdanla tutturun. Önce una, sonra çirpilmis yumurtaya, sonra galeta
ununa bulayip, kizgin sivi yagda kizartin. Sicak servis yapin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.