![]() |
Sebzeli Izgara Tavuk
1 Eklenti(ler)
Sebzeli Izgara Tavuk
Malzeme: 600 gram tavuk göğüs eti 2 adet kırmızı biber 2 adet sarı biber 2 adet patlıcan 2 adet kabak 1 adet havuç taze fesleğen Tuz Karabiber 1 corba kaşıgı Mısırözü Yağı http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1262806287 Tarifi: Tavuğun göğüs kısmını ortadan ikiye kesip sıvıyağ, tuz ve karabiber ile marine ettikten sonra ızgarada pişirin. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp temizleyin. Patlıcan, kabak ve havucun kabukları soyup küp şeklinde doğrayın. Tavada sıvıyağ ile önce havuçları, sonra diğer sebzeleri ilave ederek kavurun. İsteğe göre tuz, karabiber ve taze fesleğeni ilave edip tatlandırın. Tavayı ocaktan alın. Izgara tavuk etini servis tabağına aktarıp sebzelerle beraber servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.