ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002443)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 05:41 AM

Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi
 
Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi

100 g kılıç balığı
20 g lor
1 yemek kaşığı nar suyu ve nar taneleri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yeşil soğanın yaprakları
tuz
karabiber

100 g kılıç balığını altına ve üstüne streç film koyarak ve bonfile demiri ile döverek iki, üç milimetre olana dek inceltin. Servis tabağına alın. Tuz, biber, nar taneleri ve loru üzerine serpiştirin. Nar suyu ve zeytinyağını üzerine dökün. İnce kıyılmış taze soğan yaprakları ile soğuk servis edin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.