![]() |
Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi
Fasulyeli Tavuk Göğsü
4 adet tavuğun göğüs eti 2 adet soğan 2 adet domates 4 diş sarmısak 500 gram taze fasulye (körpe olsun) Yarım bardak ayçiçek yağı Tuz Karabiber Maydanoz veya dereotu Tavukların kemiklerini çıkarın. Az yağ ve tuzla karıştırın. Teflon tavada pişirin ve bir tepsiye alın. Fasulyeleri yıkadıktan sonra ince uzun dilimleyin ve az yağ ve tuzla karıştırın. Aynı tavada çevire çevire pişirin. (Biraz yeşil kalsın, çok pişirmeyin.) Olan fasulyeleri tavukların üzerine serin. Domatesi soyun, sarmısağı ezin. Tuzunu, karabiberini koyup yağda bir taşım kaynatıp tavuğun üzerinde gezdirin. Yemeğiniz hazırdır. Pilavın yanında servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.