![]() |
Peynir Sosu Tarifi
Peynir Sosu Tarifi
Balık ızgaralarının üzerine dökmek için 200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri 2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber 2 çay kaşığı hardal 4 çay kaşığı acılı sos 1 su bardağı maden suyu Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin. |
Peynir Sosu Tarifi
200 gr. labne peynir
200 gr. pınar kırema 100 gr yoğurt 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çorba kaşığı sızma yağ 1 tatlı kaşığı wocestır sos 1 tatlı kaşığı dijon hardal az dereotu az taze soğan tuz Dereotu ve taze soğanı ince kıydıktan sonra yukarda ki malzemeleri iyice karıştırın. Bu sosu yeşil salatalarda veya makarna salatalarında kullanabilirsiniz. Not: Dip sos olarakta kullanabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.