![]() |
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
Aldığı kadar tuz 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 Kg taze kaz ciğeri Aldığı kadar karabiber Aldığı kadar muskat Kaz ciğerini çok soğuk suda 6 saat buzdolabında bekletin. Sonra ciğerin sinirlerini çıkarın. Sirke, tuz, karabiber ve biraz muskat ilave ederek bir kalıba koyun ve bastırarak kalıbın şeklini almasını sağlayın. Kalıbın üzerini alüminyum folyo ile örtün, içine 2 cm yüksekliğinde sıcak su konmuş bir fırın tepsisinde ve 100 derece ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.