![]() |
Sosis Parfesi Tarifi
SOSİS PARFESİ
4 kişilik 1 tatlı kaşığı sıvıyağ 1 adet küçük soğan 200 gram sosis Yarım su bardağı krema 2 adet yaprak jelatin Yarım kutu krema (çırpılmış) Süslemek için: Göbek salata Tencereye sırasıyla yağ, soğan ve doğranmış sosisleri koyun. 3-4 dakika soteleyin. Kremayı ekleyin. 4-5 dakika kaynatıp, mikserde çekin. Süzgeçten geçirin. Jelatinleri soğuk suda ıslatın. Süzülen karışıma yedirin. Buzdolabında donmaya bırakın. Çırpılmış krema ilave edip, parfe kalıplarına doldurun. İki saat kadar buzdolabmda saklayıp servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.