![]() |
Sebzeli Yoğurtlu Kebap Tarifi
Sebzeli Yoğurtlu Kebap
500 gram koyun eti (kemiksiz) 4 adet patates 2 adet havuç 2 adet soğan 2 adet patlıcan 2 adet domates Yarım bardak ayçiçek yağı Tuz Biber Sarımsak 200 gram yoğurt Etleri kuşbaşı doğrayıp yağda 20 dakika kavurun. Soğanları soyup doğrayın. 10 dakika daha kavurun. Havuçları da koyun. Sonra patatesi, patlıcanı, domatesi de doğrayıp ete katın ve ağzını sıkı kapatın. 1 saat hafif ateşte pişirin. Ve ateşten alıp tabaklara servis yapm. Üzerine sarmısaklı yoğurt, az da tereyağ yakabilirsiniz ve öyle servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.