![]() |
Nar Ekşisi Soslu Antrikot Tarifi
Nar Ekşisi Soslu Antrikot Tarifi
4 adet antrikot 1 adet limon 3 diş sarımsak 1/2 demet maydanoz 40 ml. zeytinyağı 30 ml. nar ekşisi 30 gr. domates püresi 20 gr. ketçap 10 gr. hardal Taze kekik Kişniş Karabiber Tuz Limonun suyunu sıkın. Sarımsakları soyun. Maydanozun yapraklarını kopartın, mutfak robotuna zeytinyağı, karabiber, tuz, limon suyu, sarımsak, kekik ve maydanoz yapraklarını koyup çevirin. Etleri hazırladığınız marinata bulayıp üstü kapalı olarak buzdolabında 1-2 saat dlnlendirin. Nar ekşisi, hardal, kişniş ve ketçabı blender'da karıştırıp koyuca bir sos elde edin. Fırın ızgarasında antrkotların her iki yüzünü içleri sulu kalacak şekilde pişirin, hazırladığınız sos ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.