![]() |
Kaburga Tarifi
Kaburga Tarifi
1 Kg. kaburga 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Çorba Kaşığı Salça 1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı 1 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Kase İç Pilav Kaburgayı yıkayalım. Diğer malzemeleri bir kapta karıştırıp kaburganın içi dahil her yerine iyice sürelim. 1 saat kadar bekletelip içi pilavın içine dolduralım. İçine su geçmesin diye iyice diktiğimizden emin olalım. Geniş bir tencerenin içine yerleştirelim ve 2 bardak da su ekleyelim. Kısık ateşte pişirelim. Fırına vermeden marine ettiğimiz harcı üzerine yeniden sürüp nar gibi kızarana kadar pişirelim. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.